Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

MTP 1372L-1B

Brand: Casio
Odată ce fixezi o ceas de mână atemporal proiectat de marca Casio , puteți fi sigur că noul dvs. plus cu siguranță , nimeni nu poate trece cu vederea. cadran negru lor atrage ochiul pronunțat în mod… Descriere și parametrii

Descriere

Odată ce fixezi o ceas de mână atemporal proiectat de marca Casio, puteți fi sigur că noul dvs. plus cu siguranță , nimeni nu poate trece cu vederea. cadran negru lor atrage ochiul pronunțat în mod variat cu cifre mari și mâinile luminescente, care asigură buna lizibilitate a timpului. O caracteristică interesantă, care uniformitatea „pauze“ de culoare este luminos mâna a doua roșu. Există, de asemenea, un dater la caz poziția 3 este făcută din curea din piele neagră de înaltă calitate din oțel inoxidabil încheietura mâinii ceasuri capsate. Pariați pe accesoriul pe care le poate lua sincer un costum formal și haine de petrecere a timpului liber la nivel confortabil.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
57
Dimensiune
51 x 44 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde