Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

MY10 - negru

Brand: Deveroux
Bratara eleganta nu numai pentru sport Deveroux MY-10 este o brățară inteligentă care oferă pași, calorii, monitorizează ritmul cardiac și calitatea somnului . În plus, măsurarea tensiunii arteriale… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Bratara eleganta nu numai pentru sport
Deveroux MY-10 este o brățară inteligentă care oferă pași, calorii, monitorizează ritmul cardiac și calitatea somnului . În plus, măsurarea tensiunii arteriale este o măsură indicativă.

Brațară Are un display TFT color de 1,14 ". Nu îl vei putea citi în lumina directă a soarelui.


Comunicare ușoară cu telefonul
Desigur, cooperarea cu un smartphone. Deveroux MY10 vă notifică un apel sau un mesaj SMS, care este afișat integral, nu numai text, ci și din diverse aplicații, cum ar fi Facebook, Skype, etc. Spațiu de stocare plăcut pentru mesaje SMS. Desigur, există deja măsurarea pulsului, monitorizarea somnului, caloriile arse, dar ceasul oferă, de asemenea, tensiunea arterială și saturația sângelui.


Aplicație bine aranjată în cehă
Toate valorile măsurate sunt transferate către aplicația mobilă WearHealth. Pentru o funcționalitate corectă, este necesar să aveți pe telefonul dvs. cel puțin sistemul de operare Android 5.1 sau iOS 8. Totul este redat grafic foarte bine, aplicația WearHealth este și în limba cehă, așa că știe cu adevărat toată lumea.

Durata de viață a bateriei: 6-8 zile
Timp de încărcare: 1,5 ore

compatibilitate:
Android 5.1. iar mai târziu
iOS 8.0 și versiuni ulterioare
Bluetooth 4.2 și versiunile ulterioare

Observații

Ceasul se livrează în Deverouxcutia originală Deveroux.

Parametrii

Mărimea
mică (lățime până la 2,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Hmotnost
27
Dimensiune
21,7 x 54 x 11,8 mm

Funcție

Alte
pedometru - monitorizarea ritmului cardiac – indicator integrat - funcții pentru antrenament - monitorizarea somnului - notificări din telefonul mobil
zile
:
ore
:
minute
:
secunde