Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

MyKronoz Hybridní hodinky ZeTime Elite Black Metal - 39 mm

Codul produsului: hMZ032

MyKronoz Hybridní hodinky ZeTime Elite Black Metal - 39 mm

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca MyKronoz .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

MyKronozHybridní hodinky ZeTime Elite Black Metal - 39 mm7301.17out_of_stock

Căutați un ceas de modă care să fie, de asemenea, străpuns de ceasurile inteligente cu multe caracteristici? Apoi, ceasurile ZeTime Elite realizate de marca MyKronoz ! Carcasa și presiunea din oțel sunt acoperite cu finisaj PVD negru , care arată o încheietură foarte elegantă. Pe cadranul negru, mâinile care măsoară timpul analog se află pe orbită. Dar în curând veți descoperi că aveți o bijuterie adevărată - un ceas hibrid care, în plus față de timpul analogic, include un ecran tactil acoperit cu o sticlă Gorilla foarte rezistentă. Nu trebuie să vă faceți griji că vă împiedicați mâinile când controlați afișajul - dacă este necesar, acestea vor "merge" la trei sferturi la trei și toate datele sunt atât de ușor de citit. Perfect sculpting este capacitatea de a comuta între caracteristici folosind o coroană. În ceea ce privește designul afișajului, puteți alege din zeci de modele diferite , inclusiv ale tale.

Hybrid hodinky

Conectați-vă la un smartphone
Odată ce conectați ceasul cu Bluetooth cu telefonul smartphone, veți aprecia cu adevărat beneficiile acestor ceasuri unice. Fără a vă scoate telefonul mobil din buzunar sau din buzunar, veți primi informații instantanee cu privire la numărul sau numele persoanei care apelează, SMS-urile sau e-mailurile primite, precum și notificările de la Facebook (inclusiv Messenger), Instagram, Skype și multe altele aplicații. Datorită tehnologiei Smart Movement, ceasul dvs. actualizează timpul în funcție de locația dvs. , oriunde vă aflați în lume, veți ști întotdeauna exact câte ore. Dezavantajul ceasurilor inteligente este adesea scăderea duratei de viață a bateriei, deci ceasurile trebuie încărcate aproape în fiecare zi. ZeTime Original Watch nu este o problemă! Bateria încorporată oferă rezistență de până la 3 zile în timp ce utilizează funcții și rezistență de 30 de zile atunci când afișajul este oprit. Ceasul este încărcat prin atașarea spatelui carcasei la partea magnetică a încărcătorului USB.

caracteristici:

  • Actualizare OTA: Software-ul de ceas se actualizează automat când este conectat la telefonul mobil în sine.
  • Monitor încorporat de monitorizare a ritmului cardiac: În partea din spate a ceasului veți găsi diode verzi care vă ajută să păstrați ritmul cardiac pe ceasul dvs. - fără a vă prinde centura toracică.
  • Monitorul somnului: somnul suficient de lung este o necesitate pentru un stil de viață sănătos. Cu ceasul dvs, veți putea vedea întotdeauna dacă dormiți bine.
  • Cronometru: o caracteristică destinată tuturor pasagerilor sau persoanelor care au nevoie de motivație.
  • Calculați calorii arse: păstrați o imagine de ansamblu a caloriilor arse.
  • Notificare: Ceasul vă informează despre apelurile primite, mesajele SMS, e-mailurile, notificările de la Facebook, Messenger, Instagram, ...
  • Setarea obiectivului: Doriți să începeți să vă mișcați mai mult? Stabiliți obiectivele în aplicația mobilă și utilizați ceasurile ZeTime pentru a vă motiva în mod eficient.
  • Controlul muzicii: Aveți muzica preferată pe căști și doriți să comutați între melodii cât mai repede posibil? Puteți face acest lucru chiar pe ceas - fără a fi nevoie să scoateți telefonul mobil din buzunar sau din rucsac.
  • Vreme: Ceasul vă informează despre vreme și despre evoluția sa în locul în care vă aflați.

Spoturi:

Cererile pentru Android poate fi descărcat de aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mykronoz.zetime

 

Cererile pentru iOS poate fi descărcat de aici: https://itunes.apple.com/us/app/zetime/id1269470726?mt=8

Citește primele comentarii ceasuri MyKronoz Zetia la iDnes .

Brand:

MyKronoz

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism ?MecanismAutomat - arcul principal se  deruleaza prin mișcare mecanică a manilor.
Citizen EcoDrive - sistem revoluționar de aprovizionare din energia solara (nu mai schimbați nici o baterie)
Fossil Twist - ceas cu doua mecanisme. Acul indicator al secundelor e este pornit automat, celelalte cu ajutorul mecanismului Quartz.
Mecanic - se reîncarcă prin remontarea rotorului.
Quartz – baterie - mecanismul este aprovizionat de baterii.
Quartz - baterii solare - mecanismul electronic este aprovizionat de la energia luminii.
Seiko kinetic - sistem automat de aprovizionare, o parte din energie este rezervată în gerenator, cu ajutorul acesteia se mareste durata de funcționare.

Pentru mai multe informatii consultați dicționarul de ceasornicărie dicționarul de ceasornicărie.
:
Adaptor - de curent alternativ
Carcas :metal comun - Acoperire PVD
Curea :oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării :Negru
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :30 m- ploaie
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :39x44x13 mm

Funcție

Indicator de date ?Afișarea dății Data - Indică data actuală cu ajutorul numerelor. Acesta poate fi automatizat, localizat intr-un singur sau două locuri și se află într-o ecran mic de pe cadran. Pentru unele tipuri este realizat sub formă de cadran pe care se indica un ac.
Ziua săptămânii - indică denumirea zilelor în săptămână prin scurtări de limbaj străin(pot fi și două limbi) într-un ecran mic de pe cadran sau cu ajutorul indicatorului și cadranului cu denumirea zilelor.
Calendar - Afișează ziua, luna și eventual anul.
Calendar Perpetual - Un calendar preprogramat pe bază mecanică, distinge lungimea lunii și anii bisecți. Utilizat și la modelele analoagice.
Calendar automat - Funcția pentru câteva ceasuri digitale și combinate unde calendarul e preprogramat pentru câteva zeci de ani.
:
calendar
Alte :Bluetooth, krokoměr, monitor pentru pulsul inimii, monitorování spánku, notifikace z mobilního telefonu, functii de trening
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x