loading

MyKronoz ZeTime Elite Black Metal - 39 mm

Codul produsului: hMZ032

MyKronoz ZeTime Elite Black Metal - 39 mmNoutate

Disponibilitate:estimam pe 3.4. la Dv.
Preț:1 340 lei

Adaugă la Preferate

 • Noutate
 • Transport gratuit
MyKronozZeTime Elite Black Metal - 39 mm7300.32out_of_stock

Privind ceasuri de moda, care ar fi, de asemenea, ceas inteligent našlapanými cu o mulțime de caracteristici? Apoi te uiți la Zetia Elite din mărcile atelier MyKronoz ideale! Carcasă și accident vascular cerebral de oțel sunt acoperite cu finisaj PVD negru, care arată încheietura mâinii într - adevăr elegant. Pe cadran negru circula mâinile care măsoară timpul analogic. Dar , în curând , veți găsi că dețin o adevărată bijuterie - un ceas hibrid , care , în plus față de timpul analogic , de asemenea , să conțină un touchscreen de diapozitive de interior extrem de rezistent la Gorilla Glass. Nu vă faceți griji că mâinile a interfera în controlul de afișare - dacă este necesar „uhnou“ pentru a poziționa un sfert până la trei, iar toate datele sunt citite atât de bine. Caracteristica perfectă este abilitatea de a comuta între diferite funcții cu coroana. În ceea ce privește proiectarea de display, puteți alege din zeci de diferite arată, inclusiv propria lui.

 

Hybrid hodinky

Conectarea cu telefonul inteligent
După ce conectați ceasul prin Bluetooth cu telefonul inteligent, veți aprecia beneficiile acestor ceasuri unice foarte greu. Fără a fi nevoie să scoateți telefonul din buzunar sau în geantă, veți primi informații imediate cu privire la numărul sau numele persoanei care vă apelează la mesajele SMS sau e-mail, dar, de asemenea, notificările de la Facebook (inclusiv Messenger), Instagram, Skype si multe altele aplicații. Mulțumiri technoliogiie Mișcarea inteligentă ceasuri de timp , prin actualizarea locației dvs., de exemplu , dacă sunteți oriunde în lume, vei ști întotdeauna exact ce oră este. Dezavantajul de ceasuri inteligente este de multe ori de viață scăzută a bateriei, astfel încât trebuie să urmăriți aproape în fiecare zi de încărcare. Zetia ceasuri originale sunt afectate de această problemă! Built-in baterie oferă până la 3 zile de viață a bateriei atunci când se utilizează funcțiile unei anduranta de 30 de zile atunci când opriți afișajul.

Ceasul este încărcat prin plasarea partea din spate a suportului magnetic al încărcătorului USB.

caracteristici:

 • OTA actualizare: actualizări software Watch când este conectat la telefonul mobil în sine.
 • monitor integrat ritmului cardiac: pe spatele ceasului vedea dioda verde, cu a cărui asistență între ceas ritmul cardiac - și nu este nevoie să catarama de pe cureaua de piept.
 • Monitor somnul lor suficient de lung somn este imperativ pentru un stil de viață sănătos

.

Vă mulțumim pentru a viziona aveți întotdeauna o imagine de ansamblu dacă ai dormit bine.

 • Pedometru: funcția pentru toți iubitorii de mers pe jos sau persoane care au nevoie de motivație să meargă.
 • Calculul caloriilor: piesa Keep indicator de calorii arse.
 • Notificare: Uita - te informa cu privire la apelurile primite, mesaje SMS, e-mail-uri, notificările de la Facebook, Messenger, Instagram ...
 • Stabilirea obiectivelor: v - ar dori să devină mai mobile? Setați o aplicație mobilă, obiectivele și ceasul Zetia, care va motiva în mod eficient umplutura.
 • Controlul Muzica: aveți căști în muzica preferată și doriți cât mai repede posibil pentru a comuta între melodii? Puteți face acest lucru direct de pe ceas - adică fără a fi nevoie pentru a trage telefonul mobil din buzunar sau rucsac.
 • Meteo: Uita - te informeze despre vreme și dezvoltarea acesteia în punctul în care vă aflați în prezent.
 • Spoturi:

  Cererile pentru Android poate fi descărcat de aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mykronoz.zetime

  Cererile pentru iOS poate fi descărcat de aici: https://itunes.apple.com/us/app/zetime/id1269470726?mt=8

  Citește primele comentarii ceasuri MyKronoz Zetia la iDnes .

  Brand:

  MyKronoz

  Dicționar de ceasornicărie

  Parametrii

  Cronograf :Fără cronografe
  Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
  Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
  Tipul de Mecanism ?MecanismAutomat - arcul principal se  deruleaza prin mișcare mecanică a manilor.
  Citizen EcoDrive - sistem revoluționar de aprovizionare din energia solara (nu mai schimbați nici o baterie)
  Fossil Twist - ceas cu doua mecanisme. Acul indicator al secundelor e este pornit automat, celelalte cu ajutorul mecanismului Quartz.
  Mecanic - se reîncarcă prin remontarea rotorului.
  Quartz – baterie - mecanismul este aprovizionat de baterii.
  Quartz - baterii solare - mecanismul electronic este aprovizionat de la energia luminii.
  Seiko kinetic - sistem automat de aprovizionare, o parte din energie este rezervată în gerenator, cu ajutorul acesteia se mareste durata de funcționare.

  Pentru mai multe informatii consultați dicționarul de ceasornicărie dicționarul de ceasornicărie.
  :
  Adaptor - de curent alternativ
  Carcas :metal comun - Acoperire PVD
  Curea :oțel - Acoperire PVD
  Culoarea curelei/brățării :Negru
  Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
  Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
  Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
  Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
  Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
  Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
  Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
  :
  minerale
  Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :30 m- ploaie
  Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :39x44x13 mm

  Funcție

  Indicator de date ?Afișarea dății Data - Indică data actuală cu ajutorul numerelor. Acesta poate fi automatizat, localizat intr-un singur sau două locuri și se află într-o ecran mic de pe cadran. Pentru unele tipuri este realizat sub formă de cadran pe care se indica un ac.
  Ziua săptămânii - indică denumirea zilelor în săptămână prin scurtări de limbaj străin(pot fi și două limbi) într-un ecran mic de pe cadran sau cu ajutorul indicatorului și cadranului cu denumirea zilelor.
  Calendar - Afișează ziua, luna și eventual anul.
  Calendar Perpetual - Un calendar preprogramat pe bază mecanică, distinge lungimea lunii și anii bisecți. Utilizat și la modelele analoagice.
  Calendar automat - Funcția pentru câteva ceasuri digitale și combinate unde calendarul e preprogramat pentru câteva zeci de ani.
  :
  calendar
  Alte :Bluetooth, krokoměr, monitor pentru pulsul inimii, monitorování spánku, notifikace z mobilního telefonu, functii de trening

  Ați vizualizat urmatoarele produse

  • MyKronoz ZeTime Elite Black Metal - 39 mm
  info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
  Transport gratuit
  de la 499 lei
  x
  Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
  Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
  OK
  prvni