Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Grande Fleurette ME010155

Brand: Oui Me
Îți place să decorezi accesorii pe care doar cineva nu le are? Atunci veți fi literalmente încântați de ceasul Oui & Me . Fața lor vă va inspira la prima vedere cu plantele blânde din cristale… Descriere și parametrii

Descriere

Îți place să decorezi accesorii pe care doar cineva nu le are? Atunci veți fi literalmente încântați de ceasul Oui & Me . Fața lor vă va inspira la prima vedere cu plantele blânde din cristale clare care fac din acest accesoriu o piesă de modă cu adevărat inconfundabilă. Carcasa este din oțel placat cu aur de trandafir, precum și o tracțiune din Milano care se adaptează la circumferința fiecărei încheieturi. Decorați cu un accesoriu care vă va ridica starea de spirit la orice privire.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
aurit - oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde