Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Petite Fleurette ME010006

Brand: Oui Me
Tender, romantic și, în orice moment, ea însăși - aceasta este o femeie care poartă un ceas de la un brand Oui & Me de la încheietura mâinii. Cadranul lor argintiu cu mâini și indici de bronz vă va… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Tender, romantic și, în orice moment, ea însăși - aceasta este o femeie care poartă un ceas de la un brand Oui & Me de la încheietura mâinii. Cadranul lor argintiu cu mâini și indici de bronz vă va impresiona la prima vedere cu o inimă compusă din flori vesele. Carcasa este din oțel inoxidabil de înaltă calitate, precum și o tracțiune din Milano care se adaptează perfect la circumferința mâinii tale. Decorați cu un accesoriu care vă va ridica starea de spirit la orice privire.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
32 x 36 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde