loading

Pepe jeans Charlie R2351105011

Codul produsului: hPJ050

Pepe jeans Charlie R2351105011Ofertă

  Disponibilitate:peste 2 zile la Dv.
  Prețul inițial:596 lei
  Economisiți:122 lei
  Preț:474 lei

  Adaugă la Preferate

  • Am redus prețul acestui produs cu 20%. Oferta specială este valabilă până pe 31.12.2018 sau până la epuizarea stocului.
  • Transport gratuit de la 499 lei
  Pepe jeansCharlie R23511050112618.85In stock

  Dacă te duci în oraș pentru distracție, sau pur și simplu la țară, ceas atelierul de Londra marca Pepe Jeans va fi întotdeauna cel corect. cadran alb delimitat cifre semnificative care fac timp întotdeauna ușor de citit. O trăsătură distinctivă de asemenea, 3 cronografe. Curea textil albastru are simt tineresc și este foarte convenabil. După ce-l fixați pe încheietura, da tinuta ta o dimensiune cu totul nouă.

  Brand:

  Pepe jeans

  Dicționar de ceasornicărie

  Parametrii

  Cronograf :3 cronografe
  Dimensiune :mare (lățime 4-5,49 cm)
  Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
  Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

  cuarț

  Carcas :oțel
  Curea :textil
  Culoarea curelei/brățării :albastru
  Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
  Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
  Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
  Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
  Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
  Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
  Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
  :
  minerale
  Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :30 m- ploaie
  Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :43x47x11 mm

  Funcție

  Indicator de date ?Afișarea dății Data - Indică data actuală cu ajutorul numerelor. Acesta poate fi automatizat, localizat intr-un singur sau două locuri și se află într-o ecran mic de pe cadran. Pentru unele tipuri este realizat sub formă de cadran pe care se indica un ac.
  Ziua săptămânii - indică denumirea zilelor în săptămână prin scurtări de limbaj străin(pot fi și două limbi) într-un ecran mic de pe cadran sau cu ajutorul indicatorului și cadranului cu denumirea zilelor.
  Calendar - Afișează ziua, luna și eventual anul.
  Calendar Perpetual - Un calendar preprogramat pe bază mecanică, distinge lungimea lunii și anii bisecți. Utilizat și la modelele analoagice.
  Calendar automat - Funcția pentru câteva ceasuri digitale și combinate unde calendarul e preprogramat pentru câteva zeci de ani.
  :
  Datieră , zile în săptămână
  Alte :cardan 24 ore

  Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Pepe Jeans Charlie R2351105011
  info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
  Alegeți din 31 820
  de produse
  x
  Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
  Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
  OK
  prvni