Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Berkeley PL15968JS/39M

Brand: Police
Ceas original de Police pentru bărbați pentru toți cei care caută un accesoriu elegant și modern. Cadranul gri impresionează cu trei cronografii cu funcția datei, ziua săptămânii și a doua. Ceasul… Descriere și parametrii

Descriere

Ceas original de Police pentru bărbați pentru toți cei care caută un accesoriu elegant și modern. Cadranul gri impresionează cu trei cronografii cu funcția datei, ziua săptămânii și a doua. Ceasul este complet realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Arata-ti cartierului ca ai stil si fii mereu un adevarat domn.

PL15036JSUR / 61

Observații

Ceasul se livrează în Policecutia originală Police.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
42 x 50 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde