Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Brittle PL15690MS/04MM

Brand: Police
Ceasurile de Police sunt perfecte pentru femeile care caută un articol vestimentar potrivit pentru colecția lor. Cadranul de argint este decorat doar cu indici și mâini distinctive. Carcasa și… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de Police sunt perfecte pentru femeile care caută un articol vestimentar potrivit pentru colecția lor. Cadranul de argint este decorat doar cu indici și mâini distinctive. Carcasa și tracțiunea sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Ceasul tău va fi fixat la încheietura mâinii printr-o mișcare din Milano care se va potrivi întotdeauna perfect. Pariați pe un supliment care vă va însoți la fiecare pas și se potrivește fiecărei ținute.

PL15036JSUR / 61

Observații

Ceasul se livrează în Policecutia originală Police.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
36 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde