Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lawrence PL15663JSTB/02

Brand: Police
Ceas original de Police pentru bărbați pentru toți cei care caută un accesoriu elegant și modern. O față extraordinară de ceas, cu trei cronografii, are un indicator de dată, 24 de ore pe zi pe… Descriere și parametrii

Descriere

Ceas original de Police pentru bărbați pentru toți cei care caută un accesoriu elegant și modern. O față extraordinară de ceas, cu trei cronografii, are un indicator de dată, 24 de ore pe zi pe săptămână . Carcasa este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Aceste ceasuri de mână sunt fixate la încheietură cu o curea de piele neagră. Arata-ti cartierului ca ai stil si fii mereu un adevarat domn.

PL15036JSUR / 61

Observații

Ceasul se livrează în Policecutia originală Police.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
48 x 56 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde