Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Marmol PL15923JSTU/79M

Brand: Police
Ceasurile de Police sunt perfecte pentru bărbații cărora le plac accesoriile elegante. La prima vedere, ceasul impresionează prin manopera sa de oțel inoxidabil de înaltă calitate. Cadranul gri în… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de Police sunt perfecte pentru bărbații cărora le plac accesoriile elegante. La prima vedere, ceasul impresionează prin manopera sa de oțel inoxidabil de înaltă calitate. Cadranul gri în stil minimalist este decorat doar cu mâini index. Ceasul tău va fi fixat la încheietura mâinii printr-o mișcare din Milano care se va potrivi întotdeauna perfect. Pariați pe un supliment care vă va însoți la fiecare pas și se potrivește fiecărei ținute.

PL15036JSUR / 61

Observații

Ceasul se livrează în Policecutia originală Police.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde