Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Neist PL15715JS/78M

Brand: Police
Ceasurile la modă ale Police vor uimi dintr-o privire. Ceasul impresionează imediat cu motivul distinctiv al craniului ilustrat pe fața ceasului. Există, de asemenea, mâini luminiscente în combinație… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile la modă ale Police vor uimi dintr-o privire. Ceasul impresionează imediat cu motivul distinctiv al craniului ilustrat pe fața ceasului. Există, de asemenea, mâini luminiscente în combinație cu indici simpli. Ceasul este complet realizat din oțel inoxidabil. Ceasul Police este o piesă atât de elegantă, încât nu te va lăsa neobservat.

PL15036JSUR / 61

Observații

Ceasul se livrează în Policecutia originală Police.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
46 x 54 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde