Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Patriot PL15967JS/03P

Brand: Police
Ceasurile de Police sunt perfecte pentru bărbații cărora le plac accesoriile elegante. Cadranul albastru în stil minimalist este decorat doar cu mâini index. Carcasa, realizată din oțel inoxidabil de… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de Police sunt perfecte pentru bărbații cărora le plac accesoriile elegante. Cadranul albastru în stil minimalist este decorat doar cu mâini index. Carcasa, realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, se construiește pe o curea din silicon, confortabil de purtat și potrivită pentru persoanele care suferă de alergii la metale de bază. Puneți Police pe ceas și bucurați-vă de atenția unei zone largi.

PL15036JSUR / 61

Observații

Ceasul se livrează în Policecutia originală Police.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
44 x 52 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde