Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Favorit Safír W01P.13103.B

Brand: Prim
Ceasul Favorit Sapphire realizat de marca cehă Prim este perfect pentru toți iubitorii de accesorii clasice. Cadranul lor alb cu aspect fin se bazează pe un finisaj tradițional - decorat cu mâini și… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Favorit Sapphire realizat de marca cehă Prim este perfect pentru toți iubitorii de accesorii clasice. Cadranul lor alb cu aspect fin se bazează pe un finisaj tradițional - decorat cu mâini și indexuri ușor de citit și un cadru pentru data de 6 poziții. Carcasa este din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele într-o nuanță maro elegantă, cu matlasare delicată. Pariați pe accesoriu cu care veți fi întotdeauna un adevărat domn.

Observații

Ceasul se livrează în Primcutia originală Prim.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri cehe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
42 x 48 x 10 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde