Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Titanium 2019 W01P.13094.B

Brand: Prim
Ceasurile de la atelierul mărcii cehe Prim vor îndrăgosti la prima vedere de toate domnișoarele cu un penibil pentru accesorii atemporale. Cadranul acoperit de un cristal durabil de safir pariază pe… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la atelierul mărcii cehe Prim vor îndrăgosti la prima vedere de toate domnișoarele cu un penibil pentru accesorii atemporale. Cadranul acoperit de un cristal durabil de safir pariază pe un aspect clasic - decorat cu mâini, indexuri și numere albastre perfect lizibile și o ștampilă pentru data la poziția 3. Carcasa și ceasul sunt confecționate din titan - ceea ce face ceasul să fie incredibil de ușor și hipoalergenic. Iubitorii de apă vor aprecia rezistența apei până la 100 de metri, datorită căreia puteți înota chiar cu ceasul. Tratează-te la un supliment care se potrivește cu adevărat la toate.

Observații

Ceasul se livrează în Primcutia originală Prim.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri cehe
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Lățimea curelușei
24 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan
Curea
titan
Culoarea curelei/brățării
sur
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
41 x 47 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde