Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Regular Chronograph PM3135X1

Brand: Pulsar
Ceasurile Pulsar sunt perfecte pentru orice gentleman modern căruia îi plac accesoriile de înaltă calitate. Cadranul lor negru are trei cronografii cu funcție de cronometru cu o durată de funcționare… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Pulsar sunt perfecte pentru orice gentleman modern căruia îi plac accesoriile de înaltă calitate. Cadranul lor negru are trei cronografii cu funcție de cronometru cu o durată de funcționare de 60 de minute și un timbru de date util. Ceasul este complet realizat din oțel inoxidabil cu finisaj PVD. Iubitorii de apă vor aprecia rezistența apei până la 100 de metri, ceea ce vă permite să înotați cu ceasul de la încheietură. Tratează-te cu un supliment care se potrivește ocaziilor tale zilnice și festive.

Observații

Ceasul se livrează în Pulsarcutia originală Pulsar.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
41 x 49 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 60 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde