Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Solar PX3203X1

Brand: Pulsar
Ceasurile Pulsar sunt perfecte pentru toți bărbații care iubesc eleganța sportivă. Cadranul lor în formă de carbon se confruntă cu aspectul clasic - cu mâini luminescente și indici arcuți, precum și… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Pulsar sunt perfecte pentru toți bărbații care iubesc eleganța sportivă. Cadranul lor în formă de carbon se confruntă cu aspectul clasic - cu mâini luminescente și indici arcuți, precum și o ștampilă pentru poziția 3. Carcasa cu coroane cu căptușeală neagră este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, precum și curea de încheietura mâinii. De asemenea, veți aprecia rezistența la apă de până la 100 de metri, datorită căreia puteți înota chiar cu ceasul. Dar cel mai mare avantaj este cu siguranță energia solară, datorită căreia nu trebuie să te ocupi niciodată de înlocuirea bateriei. Tratează-te la un supliment care va deveni o parte esențială a vieții tale de zi cu zi.

Observații

Ceasul se livrează în Pulsarcutia originală Pulsar.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Lățimea curelușei
22 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie solară
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
42 x 48 x 11 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde