Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Solar Swarovski PY5047X1

Brand: Pulsar Cod: hPU967

Descriere

Ceasurile Pulsar sunt perfecte pentru toate doamnele cărora le plac accesoriile de cea mai înaltă calitate. Prinde farmecul unui cadran născut cu indici de argint cu indici simpli. Ceasul este complet realizat din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate. Montarea carcasei din cristal Swarovski creează, de asemenea, o impresie cu adevărat magică. Principalul avantaj al acestui ceas este, cu toate acestea, energia solară, care alimentează ceasul. Deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înlocuirea bateriei - lăsați-o la soare / lumină artificială suficient de mult. Poftiți-vă cu un ceas Pulsar care nu vă va dezamăgi.

Observații

Ceasul se livrează în Pulsarcutia originală Pulsar.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie solară
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
cristale Swarovski
Greutate
50
Dimensiune
32 x 36 x 8 mm
Brand: Pulsar

Pulsar marca înmatriculate pentru prima dată vr. 1970 compania Timp Computer Inc.. primul ceas digital cu LED din lume, iar numele Pulsar a fost pentru scurt timp de la lansare sinonim cu tehnologia de ultimă oră. Sistem LED, cu toate acestea, nu a fost la fel de succes ca LCD său rival oferite de Seiko. În. 1,977 cumparat marca Pulsar filiala sa bazat în Statele Unite și în 1979 brandul a fost introdus pe piata cu sloganul "Mereu cu un pas înainte. Tehnologia. În valoare. "El a devenit imediat o senzație. Pulsar ofera nu numai originalitatea design, dar, de asemenea atentia pentru detaliu în producție.

Pulsar
zile
:
ore
:
minute
:
secunde