Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Q978J300

Brand: Q & Q
Ceasul de la popularul brand Q&Q este perfect pentru toți domnii cu un stilou pentru accesorii atemporale. Fața lor de ceas bej dă o impresie foarte curată și plăcută. Este decorat cu mâini… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul de la popularul brand Q&Q este perfect pentru toți domnii cu un stilou pentru accesorii atemporale. Fața lor de ceas bej dă o impresie foarte curată și plăcută. Este decorat cu mâini înguste și indici care asigură o lizibilitate perfectă a timpului. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele maro închis cu matlasare fină. Indiferent dacă porți un costum personalizat sau tricoul tău casual preferat, nu vei păși niciodată lângă el.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 44 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde