Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Q979J334

Brand: Q & Q
Ceasurile Q&Q se vor îndrăgosti de toate doamnele care iubesc accesoriile atemporale. Cadranul lor luminos se bazează pe designul clasic - decorat cu mâini de argint și indici care asigură o… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Q&Q se vor îndrăgosti de toate doamnele care iubesc accesoriile atemporale. Cadranul lor luminos se bazează pe designul clasic - decorat cu mâini de argint și indici care asigură o lizibilitate bună a timpului. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele albă cu matlasare fină. Tratează-te cu un supliment care se potrivește cu adevărat la toate.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
alb
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
30 x 34 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde