Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

QA21J011

Brand: Q & Q
Ceasul de la popularul brand Q&Q este perfect pentru toate doamnele cărora le plac accesoriile de modă. Cadranul lor argintiu cu reflexii metalice pariază pe un design minimalist - este decorat cu… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Ceasul de la popularul brand Q&Q este perfect pentru toate doamnele cărora le plac accesoriile de modă. Cadranul lor argintiu cu reflexii metalice pariază pe un design minimalist - este decorat cu mâini înguste și indicii de punct cu patru pietre strălucitoare. Carcasa are aurii de lux roz, precum și un accident vascular cerebral din Milano care se adaptează circumferinței încheieturii mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Decorați cu un supliment care nu se obosește niciodată.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
Miyota 2035
Carcas
metal comun - aurit
Curea
oțel - brățară milanese - aurit
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
30 x 34 x 6 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde