Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

QZ00J104

Brand: Q & Q
Nu există niciodată suficiente accesorii clasice care să se potrivească cu adevărat la toate. Nu uitați de ele și nu faceți clic pe ceasul de la încheieturi de la Q&Q . Cadranul lor alb este… Descriere și parametrii

Descriere

Nu există niciodată suficiente accesorii clasice care să se potrivească cu adevărat la toate. Nu uitați de ele și nu faceți clic pe ceasul de la încheieturi de la Q&Q . Cadranul lor alb este decorat cu mâini și numere distinctive, ceea ce face timpul să fie ușor de citit. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele neagră cu cusături contrastante. Carcasa aurită oferă întregului aspect elegant. Beneficiați de un supliment care va deveni un însoțitor indispensabil în viața de zi cu zi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
39 x 43 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde