Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

QZ01J304

Brand: Q & Q
Ceasul de la popularul brand Q&Q este perfect pentru toate femeile care iubesc accesoriile atemporale. Cadranul lor luminos se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâini și numere îndrăznețe,… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul de la popularul brand Q&Q este perfect pentru toate femeile care iubesc accesoriile atemporale. Cadranul lor luminos se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâini și numere îndrăznețe, ceea ce face timpul să fie mereu ușor de citit. Sunt fixate la încheietura mâinii printr-o curea de piele neagră cu cusături de contrast. Indiferent dacă porți o rochie viu colorată sau tricoul tău casual preferat, nu vei păși niciodată cu acest accesoriu.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
30 x 34 x 7 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde