Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

QZ05J102

Brand: Q & Q
Ceasurile Q&Q vor atrage toate doamnele cărora le place să împodobească accesorii atemporale. Fața lor albastru-metalic se atrage în principal prin cristale clare în locul principalilor indici,… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile Q&Q vor atrage toate doamnele cărora le place să împodobească accesorii atemporale. Fața lor albastru-metalic se atrage în principal prin cristale clare în locul principalilor indici, care strălucesc de fiecare dată când vă deplasați. Indicii mâinilor și punctului se potrivesc perfect cu carcasa roz-auriu. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea albastru închis cu cusături blânde. Beneficiați de un supliment care devine o parte indispensabilă din viața de zi cu zi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
30 x 34 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde