Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

RH903DX9

Brand: Lorus
Suplimentele clasice nu sunt niciodată suficiente. Nu uita de ei sau de ceasul de la încheietura mâinii de la atelierul Lorus . Cadranul lor de argint este decorat cu mâini și indici fini și există… Descriere și parametrii

Descriere

Suplimentele clasice nu sunt niciodată suficiente. Nu uita de ei sau de ceasul de la încheietura mâinii de la atelierul Lorus . Cadranul lor de argint este decorat cu mâini și indici fini și există și o fereastră de șah. Toci și tocurile lor sunt realizate din oțel inoxidabil, care este în lumea ceasurilor de către clasicii fără vârstă. Pariați pe un add-on care nu vă va trăda niciodată.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
40 x 48 x 10 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde