Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

The Small Edit White Steel Gold 26WSG-267

Brand: Rosefield Cod: hRF170

Descriere

Ceasurile de dimensiuni mici devin din nou la modă. Popularul brand din New York , Rosefield decis să meargă în această direcție și a prezentat o colecție cu un nume concis "The Small Edit" .
Carcasa din oțel inoxidabil placat cu aur are un diametru de doar 26 mm și, împreună cu tracțiunea din oțel, creează un accesoriu cu adevărat elegant, care dă impresia unei brățări elegante. Cadranul este foarte ușor de citit, deoarece este decorat doar cu mâini index. Cu siguranță că veți iubi subțimea cazului, ceea ce face ceasul aproape la îndemână. Bucurați-vă de un supliment care nu vă dezamăgește niciodată.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
12 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Greutate
70
Dimensiune
26 x 30 x 6,5 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Rosefield

Amsterdam + New York = Rosefield a creat varianta

Combinând stilul clasic, cu un design modern, este acum mult mai purtat, dar cu greu orice brand poate face acest lucru la fel de bine ca și Rosefield a creat varianta. Ceasuri care transporta în cadrul lor cele mai bune din orașe ale lumii , Amsterdam și New York, sunt concepute pentru persoanele fizice deschise la minte , care nu se tem să se exprime.

Minimalismul olandeze de design , cu un ochi pentru estetica Modei de la New York , împreună formează contemporane ceas Rosefiled, care transporta energia ambelor orașe. Ceasuri se nasc într-un studio de design, în centrul istoric al orașului Amsterdam. De lux din oțel inoxidabil sau curele din piele și mișcări japoneze de calitate sunt baza de manual ceasuri Rosefield a creat varianta.

...Mărimi
Rosefield
zile
:
ore
:
minute
:
secunde