Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

The West Village Pink Gold

Brand: Rosefield Cod: hRF058

Descriere

Marcu Rosefield a creat Rosefield permisă la proiectarea colecțiile lor de ceasuri inspirate de viața urbană și străzile aglomerate din New York. Seria West Village este inspirat de iconic și tradițional sfidătoare West Village - un loc nonșalant cu un fler european. Ceasul are o față subțire, și curea de catifea din piele nubuc moale, de culoare roz. Orbească detalii excepționale, cum ar fi inele metalice fine care împodobesc cureaua. Inele pentru fiecare culoare unică curea și vin ceas caracter de epocă elegant West Village.

Observații

Ceasul se livrează în Rosefieldcutia originală Rosefield.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
16 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
33 x 37 x 7 mm
Brand: Rosefield

Amsterdam + New York = Rosefield a creat varianta

Combinând stilul clasic, cu un design modern, este acum mult mai purtat, dar cu greu orice brand poate face acest lucru la fel de bine ca și Rosefield a creat varianta. Ceasuri care transporta în cadrul lor cele mai bune din orașe ale lumii , Amsterdam și New York, sunt concepute pentru persoanele fizice deschise la minte , care nu se tem să se exprime.

Minimalismul olandeze de design , cu un ochi pentru estetica Modei de la New York , împreună formează contemporane ceas Rosefiled, care transporta energia ambelor orașe. Ceasuri se nasc într-un studio de design, în centrul istoric al orașului Amsterdam. De lux din oțel inoxidabil sau curele din piele și mișcări japoneze de calitate sunt baza de manual ceasuri Rosefield a creat varianta.

Rosefield
zile
:
ore
:
minute
:
secunde