Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

20034-01

Brand: Royal London
Ceasurile realizate de Royal London la prima vedere le vor plăcea tuturor doamnelor cu pasiune pentru accesorii atrăgătoare. Cadranul lor perlat este decorat cu trei cronografii și există, de… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile realizate de Royal London la prima vedere le vor plăcea tuturor doamnelor cu pasiune pentru accesorii atrăgătoare. Cadranul lor perlat este decorat cu trei cronografii și există, de asemenea, o casetă de întâlnire. Cel mai mult, îți vor plăcea cristalele clare la locul indexurilor, care vor străluci de fiecare dată când te muți. Încheietura este fixată de o curea de crocodil din piele neagră. Decorați cu accesoriu atemporal.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
35 x 39 - 39 x 10 - 10 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Cronometru
cu precizie 11 sucundă
zile
:
ore
:
minute
:
secunde