Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

21211-05

Brand: Royal London Cod: hRL625

Descriere

Uita - te de brand Royal London din Royal London sunt complementare cu adevărat regal. maro lor ciocolata vă formați la prima vedere , cu trei cronograf cu data, zi a săptămânii și de timp de 24 de ore. Ciocolata de culoare maro și se mândrește cu o curea din piele decorate cu un model de crocodil. Caracteristica cea mai proeminentă sunt cu siguranță , dar zeci de cristale clare de flancare timpan aur roz placat cu carcasă din oțel inoxidabil. cristale suplimentare pot, de asemenea, găsi pe index la fața locului. După ce fixați acest ceas la mână, puteți fi sigur că noul accesoriu nimeni nu poate trece cu vederea.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Greutate
58
Dimensiune
39 x 43 x 10 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Brand: Royal London

Compania Condor Group SRL a fost infiintata in nordul Londrei, în 1938. Într-o lume inundata cu sume incredibile de ceasuri și concurența foarte mare la pariul producător pe modele elegante și stil retro. Toate în design bun locuințe de calitate și mișcările lumii populare Citizen Miyota. Royal London ca brandul sub care să-și vândă ceasul, numele său evocă numele stilul său foarte sugestiv. În plus, ce altceva se poate imagina acest nume decât tradiția aristocrației și o doză suficientă de măiestrie.

Royal London
zile
:
ore
:
minute
:
secunde