Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

21379-08

Brand: Royal London
Fie că sunteți într-o călătorie de afaceri sau o călătorie în familie, ceasurile Royal London sunt întotdeauna cel mai bun accesoriu. Cadranul lor negru este decorat cu mâini de bronz și cifre romane… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că sunteți într-o călătorie de afaceri sau o călătorie în familie, ceasurile Royal London sunt întotdeauna cel mai bun accesoriu. Cadranul lor negru este decorat cu mâini de bronz și cifre romane care conferă acestui accesoriu un aspect cu adevărat atrăgător. De asemenea, vă vor plăcea cristalele clare și ștampila dată pentru poziția 3. Alte cristale sclipesc chiar și pe carcasa din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Încheietura este fixată de o curea de crocodil din piele neagră. Decorați cu accesoriu atemporal.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
33 x 37 x 7 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde