Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

41272-05

Brand: Royal London
Niciun domn modern nu se poate descurca fără un ceas elegant la încheietură. Nu uitați de ele și clipiți-vă ceasul de la Royal London . Cadranul lor întunecat, cu un model subtil, captivează la prima… Descriere și parametrii

Descriere

Niciun domn modern nu se poate descurca fără un ceas elegant la încheietură. Nu uitați de ele și clipiți-vă ceasul de la Royal London . Cadranul lor întunecat, cu un model subtil, captivează la prima vedere cu trei cronografii cu funcție cronometru și mâini și indexuri contrastante care asigură o lizibilitate perfectă a timpului. Indicatorul datei și săptămânii de la poziția 3 vă va încânta. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea din silicon negru cu cusături blânde. De asemenea, veți aprecia rezistența la apă de până la 100 de metri, ceea ce vă permite să înotați cu ceasul de la încheietură. Tratează-te cu un supliment care nu-ți va lipsi împrejurimile.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
48 x 54 x 13 mm

Funcție

Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
Tahimetru
taheometru
zile
:
ore
:
minute
:
secunde