Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

41348-02

Brand: Royal London Cod: hRL525

Descriere

Ceasurile Royal London sunt într-adevăr o piesă de design. Cadranul lor albastru închis este decorat cu mâini și indicatoare luminoase distincte. Trei cronografe elegante cu funcție cronometru și ceas de 24 de ore impresionează. Secunda mare începe numai după ce cronometrul este pornit . Secvențele standard rulează în cronograful din stânga. Există, de asemenea, o ștampilă de timbru inconfundabilă. Detaliile roșii rafinate ajustează întregul. Carcasa solidă din oțel inoxidabil are un finisaj negru, iar cureaua de silicon de înaltă calitate are aceeași culoare. Odată ce ați fixat-o pe încheietura mâinii, tinuta dvs. are o dimensiune cu totul nouă.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
45 x 49 x 12 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
Brand: Royal London

Compania Condor Group SRL a fost infiintata in nordul Londrei, în 1938. Într-o lume inundata cu sume incredibile de ceasuri și concurența foarte mare la pariul producător pe modele elegante și stil retro. Toate în design bun locuințe de calitate și mișcările lumii populare Citizen Miyota. Royal London ca brandul sub care să-și vândă ceasul, numele său evocă numele stilul său foarte sugestiv. În plus, ce altceva se poate imagina acest nume decât tradiția aristocrației și o doză suficientă de măiestrie.

Royal London
zile
:
ore
:
minute
:
secunde