Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

41357-11

Brand: Royal London
Accesoriile din aur s-ar putea să nu iasă niciodată din modă. Strălucirea lor orbitoră poate transforma chiar și cea mai obișnuită ținută într-o extraordinară. Prinde farmecul lor de lux și pune-ți… Descriere și parametrii

Descriere

Accesoriile din aur s-ar putea să nu iasă niciodată din modă. Strălucirea lor orbitoră poate transforma chiar și cea mai obișnuită ținută într-o extraordinară. Prinde farmecul lor de lux și pune-ți ceasul Royal London pe încheietura mâinii. Culoarea roz-auriu se mândrește cu mânecă și tracțiune din oțel inoxidabil de înaltă calitate, precum și cu mâini și indici dubiosi foarte impresionanți, care ies în evidență perfect pe cadranul argintiu. Bucurați-vă de un supliment care nu vă dezamăgește niciodată.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
oțel - aurit
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
43 x 47 x 11 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde