Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

41360-04

Brand: Royal London
Indiferent dacă porți o cămașă călcată cu precizie sau blugi rupți, un ceas Royal London te va transforma întotdeauna într-un domn perfect. La prima vedere, cadranul lor negru impresionează cu… Descriere și parametrii

Descriere

Indiferent dacă porți o cămașă călcată cu precizie sau blugi rupți, un ceas Royal London te va transforma întotdeauna într-un domn perfect. La prima vedere, cadranul lor negru impresionează cu mâinile și numerele albastre perfect citite și cu trei cronografii. Există, de asemenea, o casetă de întâlnire. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele maro închis cu matlasare fină. Decorați cu accesoriu atemporal.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
43 x 49 x 11 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde