Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Automatic 41146-04

Brand: Royal London
Uita - te de brand Royal London din Royal London sunt complementare cu adevărat regal. Chipul lor la mâini și indicii luminescente prima vedere de bronz, care se potrivește perfect cu lux carcasa din… Descriere și parametrii

Descriere

Uita - te de brand Royal London din Royal London sunt complementare cu adevărat regal. Chipul lor la mâini și indicii luminescente prima vedere de bronz, care se potrivește perfect cu lux carcasa din oțel inoxidabil Rose-placat cu aur. Categoric te iubesc și o fereastră care vă permite să se uite la activitățile de mișcare mecanică. Încheietură ceas-capsate curea din piele neagră cu model de crocodil. Pariați pe ceas care te transforma intr-un adevarat gentleman.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
38 oră
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
44 x 48 x 13 mm

Funcție

Luminiscență
indicator și index

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde