Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Automatic 41149-04

Brand: Royal London
Ceasurile automate Royal London vor încânta toți bărbații cărora le plac accesoriile elegante. Cadranul alb impresionează prin indexuri și mâini elegante și o întâlnire. Ceasul este fixat la… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile automate Royal London vor încânta toți bărbații cărora le plac accesoriile elegante. Cadranul alb impresionează prin indexuri și mâini elegante și o întâlnire. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea din piele de înaltă calitate, care, în legătură cu carcasa de oțel parțial aurită, formează un întreg perfect. Pariați pe ceasuri care nu vă vor da jos.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
38 oră
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD - parțial aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
40 x 48 x 13 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde