Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Automatic 41150-03

Brand: Royal London
Bărbați ceas de brand Royal London este o adevărată bijuterie. La prima vedere vă dă față cu un centru deschis, care vă permite să vedeți în interiorul unei mișcări mecanice. Pe langa ele decorate cu… Descriere și parametrii

Descriere

Bărbați ceas de brand Royal London este o adevărată bijuterie. La prima vedere vă dă față cu un centru deschis, care vă permite să vedeți în interiorul unei mișcări mecanice. Pe langa ele decorate cu distinctive mâini cadran luminescente și indicii de bronz, care se potrivește perfect cu carcasă din oțel Rose-placat cu aur. Încheietură ceas-capsate curea din piele neagră cu model de crocodil blând. Decorați accesoriul încheietura mâinii care se potrivește costum de asemenea larg tricou petrecere a timpului liber.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
38 oră
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
40 x 44 x 14 mm

Funcție

Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde