Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

S DHV-006

Brand: Secco
Chiar si copiii tai merita un ceas elegant. Atunci când aveți o mulțime de caracteristici suplimentare, cum ar fi un brand de ceas Secco, puteți fi siguri că donatarul unui nou add-excitat. Ceasuri… Descriere și parametrii

Descriere

Chiar si copiii tai merita un ceas elegant. Atunci când aveți o mulțime de caracteristici suplimentare, cum ar fi un brand de ceas Secco, puteți fi siguri că donatarul unui nou add-excitat. Ceasuri pariază pe un finisaj solid, datorită materialelor folosite sunt , de asemenea , incredibil de ușor și destul de durabil. În ceea ce privește funcționalitatea, vă rugăm să urmăriți calendar, ceas cu alarmă, mai competitive, atunci băieții vor aprecia cu siguranță funcția cronometru. Cu rezistenta la apa de pana la 100 m, cu adaos poate viziona la încheietura mâinii și chiuveta. Echipeaza tău fiu, nepot sau nepot supliment necesar, care va fi utilizat în.

Observații

Ceasul se livrează în Seccocutia originală Secco.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
41 x 55 x 15 mm

Funcție

Indicator dată
calendar
Alarmă
1 (cu funcția Snooze)
Alte
iluminat
Iluminare
iluminare electrică
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua, max. 24 oră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile