Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Set cadou The Ace Silver Sunray Gold ASGBG-X238

Brand: Rosefield Cod: hRF181

Descriere

Soția iubită, mama sau poate cel mai bun prieten are o zi de naștere? Sau Crăciunul va veni în curând? Arătați-vă cât de mult vă pasă și dați-i un set cadou de la marca de modă din New York, Rosefield . În cutia de design veți găsi ceasuri din colecția The Ace cu o curea de piele de rezervă .
Cadranul lor strălucitor se bazează pe un aspect clasic - decorat cu doar mâini înguste, aurite, care se potrivesc perfect cu carcasa din alamă aurită. Mișcarea ceasului este realizată din oțel inoxidabil și datorită aurii generale creează o impresie cu adevărat luxoasă. Arătați că aveți gust și obțineți o femeie elegantă în viața dvs. un accesoriu elegant.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - alamă - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - piele - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru - aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
33 x 38 x 7,5 mm
Brand: Rosefield

Amsterdam + New York = Rosefield a creat varianta

Combinând stilul clasic, cu un design modern, este acum mult mai purtat, dar cu greu orice brand poate face acest lucru la fel de bine ca și Rosefield a creat varianta. Ceasuri care transporta în cadrul lor cele mai bune din orașe ale lumii , Amsterdam și New York, sunt concepute pentru persoanele fizice deschise la minte , care nu se tem să se exprime.

Minimalismul olandeze de design , cu un ochi pentru estetica Modei de la New York , împreună formează contemporane ceas Rosefiled, care transporta energia ambelor orașe. Ceasuri se nasc într-un studio de design, în centrul istoric al orașului Amsterdam. De lux din oțel inoxidabil sau curele din piele și mișcări japoneze de calitate sunt baza de manual ceasuri Rosefield a creat varianta.

Rosefield
zile
:
ore
:
minute
:
secunde