Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Flik Flak Magical Unicorns ZFBNP033

Brand: Flik Flak
Pentru copii Swatch magice unicorni lua copiii tai vor iubi la prima vedere. Dupa ce curea lor purpuriu deschis ei plimbare unicorni festivitate, un timp de informare mâinile în formă de papusa și… Descriere și parametrii

Descriere

Pentru copii Swatch magice unicorni lua copiii tai vor iubi la prima vedere. Dupa ce curea lor purpuriu deschis ei plimbare unicorni festivitate, un timp de informare mâinile în formă de papusa și păpuși. Numerele semnificative sunt clare strasuri, interesante și strălucitoare pe cadran. Mica printesa ta a lua o completare frumos.

 

 

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
textil
Culoarea curelei/brățării
violet
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
31 x 31 x 9 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde