Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Lonely Desert SUOB721

Brand: Swatch Cod: hSW630

Descriere

Ceasuri de la ateliere de brand Swatch sunt ideale pentru reglaj fin de timp tinuta petrecere a timpului liber. Lor se confruntă cu ceas de argint este căptușit cu indici de funigei, am găsit un loc și pe o fereastră de afișare a datei. Dar , dragoste cu siguranță combinația de carcasă din plastic negru si curea din piele maro care arata foarte elegant pe încheietura mâinii. Dă-aspectul tău aici devine drept un accesoriu elegant.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
41 x 47,5 x 10 mm
Brand: Swatch

Swatch Group este o companie elvețiană de ceasuri care se detine mai multe companii ceasornicarie. Este cel mai mare producător de ceas din lume. Ceasuri Swatch elvețiene au fost introduse în lumea martie 1983 și a devenit o senzație, pentru că, între timp, a fost introdusă produs elvețian, care combină atât de multe proprietăți. Forte Swatch de brand sunt de calitate, un brand care este stilul de viață interesant preț redus inimaginabil pentru un ceas elvețian cu afișaj analogic. Brand de moda Swatch reprezintă nu numai ceas, ci, de asemenea, bijuterii.

Citiți articolul despre marca Swatch în revista orologeriei!

Swatch
zile
:
ore
:
minute
:
secunde