Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Minou Minou LP156

Brand: Swatch
Ceasurile Mina Mina din popularul atelier Swatch vor îndrăgosti de toate doamnele cu o dragoste pentru accesorii blânde. Cadranul lor minuscul este căptușit cu flori la locul indicilor. Veți găsi mai… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Mina Mina din popularul atelier Swatch vor îndrăgosti de toate doamnele cu o dragoste pentru accesorii blânde. Cadranul lor minuscul este căptușit cu flori la locul indicilor. Veți găsi mai multe flori împreună cu pisici drăguțe pe o curea de silicon care este incredibil de plăcută la atingere și care durează atât de nou. Accesoriu perfect pentru toți iubitorii de animale de companie cu patru picioare.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
25 x 31,5 x 7 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde