Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spring Crush LP154

Brand: Swatch
Ceasurile Swatch sunt perfecte pentru toate doamnele care iubesc accesoriile distractive și jucăușe. Cadranul lor mic este decorat cu mâini, indexuri și numere perfect citibile. Dar, cu siguranță,… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Swatch sunt perfecte pentru toate doamnele care iubesc accesoriile distractive și jucăușe. Cadranul lor mic este decorat cu mâini, indexuri și numere perfect citibile. Dar, cu siguranță, îți va plăcea cureaua de silicon punctată cu flori de trandafir, ceea ce face din acest accesoriu o piesă de modă cu adevărat remarcabilă. Pariați pe un accesoriu care nu vă obosește.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
roz - alb
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
25 x 31,5 x 7 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde