Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Trup si suflet YAS100G

Brand: Swatch
Ceasurile de ceasuri Swatch se uită la prima vedere la toți cei cărora le plac accesoriile elegante și doresc mereu să fie originale. Fereastra lor transparentă ne oferă o perspectivă asupra ceasului… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de ceasuri Swatch se uită la prima vedere la toți cei cărora le plac accesoriile elegante și doresc mereu să fie originale. Fereastra lor transparentă ne oferă o perspectivă asupra ceasului automat pe care aceste ceasuri îl au. Pe încheietura mâinii, ceasul este legat de tragerea din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Oferiți-vă tinuta zâmbetul potrivit și fiți elegant în orice moment.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
40 oră
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
37 x 43 x 12 mm

Funcție

Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile