Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Wave Path SUON713

Brand: Swatch
Swatch este perfect pentru toți iubitorii de accesorii atrăgătoare. Cadranul lor albastru este decorat cu mâini luminescente și indici care asigură o lizibilitate perfectă a timpului, încântând data… Descriere și parametrii

Descriere

Swatch este perfect pentru toți iubitorii de accesorii atrăgătoare. Cadranul lor albastru este decorat cu mâini luminescente și indici care asigură o lizibilitate perfectă a timpului, încântând data cu indicatorul zilei săptămânii la poziția 3. Încheietura este fixată cu o curea din silicon cu un model distinctiv din plastic. Complementul perfect pentru ținuta ta de agrement.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
41 x 47,5 x 10 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde