Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

SM34036.04

Dacă vă bucurați de înaltă calitate, atunci nu trebuie să ratați ceasurile Swiss Military by Chrono . Cadranul albastru impresionează cu trei cronografii cu funcția cronometru , data și mâinile… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă vă bucurați de înaltă calitate, atunci nu trebuie să ratați ceasurile Swiss Military by Chrono . Cadranul albastru impresionează cu trei cronografii cu funcția cronometru, data și mâinile luminiscente. Ceasul este complet din oțel inoxidabil, carcasa este completată și cu o lunetă rotativă unidirecțională. Cu 10 ATM-uri impermeabile, nu trebuie să vă luați ceasul în timp ce înotați. Bucurați-vă de o calitate Swiss Military by Chrono ceasul unic Swiss Military by Chrono .

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
42 x 50 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde