Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

SM34038.02

Dacă vă bucurați de înaltă calitate, atunci nu trebuie să ratați ceasurile Swiss Military by Chrono . Trei cronografii cu funcție de cronometru, un al doilea, un indicator al zilei săptămânii, o dată… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă vă bucurați de înaltă calitate, atunci nu trebuie să ratați ceasurile Swiss Military by Chrono . Trei cronografii cu funcție de cronometru, un al doilea, un indicator al zilei săptămânii, o dată și o mână luminiscentă sunt îndepărtate pe o față de ceas alb . Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele frumoasă, care formează un întreg perfect în legătură cu carcasa din oțel. 10 rezistente la apă ATM vă asigură că puteți înota cu ceasul. Bucurați-vă de o calitate Swiss Military by Chrono ceasul unic Swiss Military by Chrono .

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
46 x 54 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde