Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bermuda 4292.27.007.07

Ceasurile de sport durabile, de înaltă calitate și bine amenajate sunt o necesitate absolută pentru orice bărbat care se bazează pe sport. Este un lucru indispensabil , fie că îl cumpărați singur sau… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile de sport durabile, de înaltă calitate și bine amenajate sunt o necesitate absolută pentru orice bărbat care se bazează pe sport. Este un lucru indispensabil, fie că îl cumpărați singur sau pentru cineva apropiat ca un cadou valoros. Acest model nu vă va oferi doar ora exactă, ci și un preț rezonabil, design sportiv elegant și parametri sportivi practici, pe care le veți aprecia. Carcasa este din plastic de înaltă calitate, cu negru. Ceasul acoperă un pahar mineral durabil . Cureaua plăcută din silicon asigură confortul necesar chiar și în timpul uzurii de toată ziua. Ceasul este dominat de culoarea neagră și este tocmai datorită cifrelor suficient de mari și luminescenței clar vizibile pe mâini și indici. A treia oră este ștampila dată în versiunea tradițională. Ceasul are o carcasă rezistentă la apă până la 100 de metri și este alimentat de o baterie de cuart fiabilă.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
47 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde