Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Scuba Diver 4323.04.009

Dacă nici nu vă puteți imagina viața fără sport și înot regulat, atunci acest model vă va mulțumi cu siguranță. Pe încheietura mâinii va arăta frumos nu doar ca piesă elegantă , ci și ca accesoriu… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă nici nu vă puteți imagina viața fără sport și înot regulat, atunci acest model vă va mulțumi cu siguranță. Pe încheietura mâinii va arăta frumos nu doar ca piesă elegantă, ci și ca accesoriu practic. Carcasa este realizată din oțel de înaltă calitate, cadranul este protejat de un cristal de safir rezistent, iar ceasul este completat de o curea de silicon în relief negru . Acest model are o lunetă pivotantă, coroană cu șurub, mâini și indicatori luminiscenți, un indicator pentru dată și rezistent la apă până la două sute de metri, permițându-vă să înotați, să faceți snorkel și să vă scufundați. Combinația contrastantă de negru și verde creează efectul dorit și se potrivește frumos cu caracterul elegant și sportiv. Ceasul este potrivit pentru uzura de zi cu zi, pentru ocazii sportive sau pentru o vacanță activă. Swiss Made este o garanție de calitate, manopera de precizie și satisfacție.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Dimensiune
45 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde