Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Scuba Diver Chrono 4324.04.009

Ceasurile de înaltă calitate vor fi pe placul fiecărui om. În plus, dacă se mândresc cu un design atrăgător și cu o serie de caracteristici practice, atunci este un pariu sigur, fie că îl cumpărați… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de înaltă calitate vor fi pe placul fiecărui om. În plus, dacă se mândresc cu un design atrăgător și cu o serie de caracteristici practice, atunci este un pariu sigur, fie că îl cumpărați pentru dvs., fie pentru cineva apropiat ca cadou. Acest model este conceput literal pentru pasionații de sport, care preferă înotul mai presus de toate. Ceasul este rezistent la apă la două sute de metri, ceea ce îl face un însoțitor ideal pentru înot, scufundări și snorkeling. Sunt durabile, fiabile și extrem de confortabile . Carcasa este realizată din oțel de înaltă calitate, ceasul este acoperit cu un cristal valoros de safir și este completat de o curea confortabilă din silicon negru . Acest model are o lună rotativă unidirecțională, coroana cu șurub, trei cronografii, mâini și indici luminiscenți inconfundabili, indicator de dată și cronometru . Pe scurt, tot ce ai nevoie.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Dimensiune
45 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă
zile
:
ore
:
minute
:
secunde